El Martinenc, a casa | Manel Rausell | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al trenta-i-unè capítol ens explica el seu dia a dia confinat el Manel Rausell, entrenador del Prebenjami A i de l’Infantil A i jugador del Sènior B d’hoquei patins.

Com estàs passant el confinament?
Bé, vaig començar intentant fer moltes coses productives, com aprendre a cuinar, intentant fer que passés ràpid el temps, però ara ja m’agobio ja que habitualment m’estic poc a casa.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Quan el confinament va començar estava de pràctiques de professor a un col·legi, i ara mateix només he de fer la memòria de pràctiques.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Tres dies a la setmana pujo al terrat i faig treball físic durant una hora.

Mantens contacte amb els companys de l’equip?
Sí, molts dies fem vídeotrucades i estem en contacte via WhatsApp.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Trobo molt a faltar les tardes que passava al Martinenc, entrenant els dos equips que porto, els entrenaments del Sènior i enyoro també els partits i la competició en general.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Normalment no en veig gaires, però com que tenim molt de temps miro cada dia una pel·lícula i sèries veig ‘Les de l’hoquei’. Pel que fa a llibres estic llegint ‘El bosque no deja ver los árboles‘, de David Jurado, que m’està agradant molt.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que aguantin, que queda menys i que tornarem amb moltes ganes al Martinenc.

#SomMartinenc


Back To Top