El Martinenc, a casa | Linus i Didim Vall | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al vint-i-setè capítol ens expliquen el seu dia a dia confinats els germans Linus i Didim Vall, plenament vinculats amb la secció de bàsquet del Club: en Linus és jugador del Cadet A i entrenador de l’Infantil femení, mentre que en Didim juga al Mini A.

Com esteu passant el confinament?
Linus: En part bé i malament; malament perquè ja no puc passar les tardes al Martinenc amb tots els companys, pero bé perquè seguim en contacte i parlem diàriament. També per passar una bona estona ens posem al balcó a fer el burro ja sigui disfressats o amb música a tot drap, i així ho passem d’allò més bé.
Didim: Bé, els dies em passen molt ràpid, tinc moltes ganes de tornar a entrenar amb els companys.

Treballeu, teletreballeu? Estudieu? Com ho gestioneu?
L: Els estudis continuen, ara fem alguna classe online que al final acaba sent res, perquè sempre hi ha problemes, però sí, seguim fent els deures i treballs.
D: Hem canviat el ritme de treball i fem moltes menys coses. I no m’agrada treballar per l’ordinador, m’agrada més anar a l’escola.

Quina rutina seguiu per no perdre la forma?
L: Actualment estic lesionat d’una fractura al peroné i faig el que puc. M’he posat en contacte amb entrenadors, i he aconseguit uns exercicis diaris que tela! I així aguanto. També segueixo moltes classes de zumba pel YouTube i amb la família passem les tardes.
D: De tant en tant jugo amb el Linus a bàsquet, sobretot practico tir. També fem tota la família aeròbic.

Manteniu contacte amb els i les companyes de l’equip?
L: I tant que sí, parlem molt sovint i també amb els dels altres equips. Sobretot estan molt actives les meves jugadores de l’Infantil femení, fem fins i tot tornejos de parxís online i soc el campió…
D: Sí, de tant en tant fem vídeotrucades amb l’entrenador i els companys, i parlem una estona de com ens va a tots.

Què és el que més trobeu a faltar d’estar sense esport?
L: El que més trobo a faltar són els companys perquè l’esport sol és més avorrit i els entrenaments es feien més guays amb els companys i anaves a entrenar-te amb ganes, tot i estar cansat físicament. També trobo a faltar els dies al Martinenc, ja que et sents com a casa i et diverteixes molt. També trobo a faltar l’hora de la dutxa ja que és un moment en què tot l’equip està de bon humor i ens ho passem super bé.
D: Trobo a faltar estar amb els companys i tenir la rutina dels entrenaments i físics i els partits dels dissabtes.

Heu dedicat temps a la cultura? Què esteu veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre esteu llegint?
L: En el temps lliure acostumo a fer gimnàs ja sigui core o braços, ja que cames no puc fer gaire cosa. També jugo una mica a bàsquet a la terrassa i ensenyo el meu germà i pare, o sinó fem algun bailoteo o ioga per calmar els ànims.
D: Jugo a videojocs amb els companys de l’escola i a bàsquet. També de tant en tant fem jocs de taula i toco el piano.

Quin missatge transmetríeu a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
L: Tranquils, que la vida continua, que tot tornarà a ser com abans i seguirem sent molt Martinenc… uns quans quilets més, pero molt Martinenc.
D: D’aquí poc acabarà tot i podrem tornar a veure’ns i a divertir-nos tots junts.

#SomMartinenc


Back To Top