El Martinenc, a casa | Júlia López | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al vintè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Júlia López, jugadora del primer equip femení de futbol, que està fent una temporada de somni: lidera amb autoritat el grup 2 de la Primera Catalana, amb 11 punts més que el segon quan, amb l’aturada, quedaven nou partits per disputar. Júlía López ho ha jugat tot, 21 partits, i és la segona màxima anotadora de l’equip, amb 17 gols.

Com estàs passant el confinament?
Bé, molt bé, ja són més de tres setmanes confinada a casa, intentant portar-ho amb la màxima paciència possible, aprofitant per descansar i fer una mica de tot.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic acabant l’últim any de carrera, ens han cancel·lat les classes presencials i s’ha aturat l’activitat a la universitat, i ara des de casa tenim algunes classes online, xerrades via Skype, entregues de treballs…

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Els primers dies me’ls vaig prendre per descansar i desconnectar de la rutina, sobretot, però des que ens van enviar la rutina d’exercicis la faig per no perdre la forma i estar el millor possible quan es pugui tornar a competir.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, i tant, tenim un grup de WhatsApp en comú on ens anem preguntat com estem i com anem passant el confinament. Estem molt unides en això i al final totes tenim moltes ganes de que tot això passi per poder tornar al més aviat possible.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
El fet de jugar i competir cada cap de setmana, sobretot, i també la convivència amb les companyes i amb tota la gent del Martinenc. Estava sent una temporada molt maca, en tots els aspectes, i gaudia de cada entrenament i de cada partit. Ara, en no tenir-ho, es troba a faltar.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, aquests dies estic aprofitant al màxim per veure totes les sèries que durant l’any no puc veure per falta de temps, també jugo a la consola, avanço feina de la universitat, i he començat a estudiar italià online pel meu compte. És un idioma que sempre m’ha agradat poder aprendre’l, però que mai he pogut dedicar-li tant de temps com ara.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que segueixin les recomanacions sanitàries i es quedin a casa. Tot això passarà i podrem tornar a jugar a futbol en breu, estic convençuda. Però és necessària la responsabilitat de cada un de nosaltres per aconseguir-ho. Molta força i salut a tota la família del Martinenc.

#SomMartinenc

Back To Top