El Martinenc, a casa | Júlia Alsina | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al sisè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Júlia Alsina, jugadora del Sènior Femení de bàsquet. L’equip ha estrenat categoria aquest curs, després del brillant ascens de la temporada anterior, i lluita per la permanència al grup 1 de Primera Catalana, on són onzenes a alta de sis jornades per tancar la lliga.

Com estàs passant el confinament?
Bé, estic amb la família, i molt conscienciada que ens hem de quedar a casa. Per tant, resignada amb la situació que ens ha tocat viure.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic teletreballant, des de la setmana passada, així que els dies feiners ja els tinc tots pràcticament ocupats, i tinc la sort que estudio online i els meus estudis no s’han vist afectats ni interromputs.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Els nostres entrenadors ens van enviar una rutina i tot i això intentem amb la família fer tots junts un moment d’esport, sobretot fem tabata -entrenament d’intervals d’alta intensitat- i zumba, i intentem també anar seguint l’Instagram del CEM Guinardó que proposa moltes rutines que ens agraden molt.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, el grup de WhatsApp té bastant moviment, i s’ha fet fins i tot alguna vídeotrucada.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Més que sense esport, en el meu cas, sense bàsquet. És una situació molt estranya, fa molts anys que jugo a bàsquet ininterrompudament i per tant, ara de sobte, a mitja temporada, que s’aturés tan de cop i sense esperar-ho es fa bastant difícil.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Com he dit abans els dies feiners pràcticament no tinc temps lliure, ja que treballo tot el dia, però sí que quan no faig esport o estudio intento veure sèries, escoltar música, escoltar la ràdio… però sobretot, veure moltes sèries.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que ens quedem a casa, és la manera que tenim per actuar, per poder ajudar. Quedem-nos tots a casa i donem les gràcies, un cop més, a tots els sanitaris i sobretot als que també formen part de la família del Martinenc, que seran moltíssims: moltes gràcies per la vostra feina.

#SomMartinenc


Back To Top