El Martinenc, a casa | Hugo González | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quinzè capítol ens explica el seu dia a dia confinat l’Hugo González, entrenador del Sènior masculí de bàsquet. Amb el seu cos tècnic ha estat l’artífex dels millors anys recents de la secció, amb l’ascens a lliga EBA del 2018, la històrica permanència del curs passat… i l’excel·lent temporada actual, en què l’equip és quart al grup C/A, amb la salvació lligada sobradament i amb opcions, a l’aturada de la competició, de colar-se a les fases d’ascens a la LEB Plata.

Com estàs passant el confinament?
De moment molt bé. Fent neteja a fons, ordenant i molt ocupat, ja que sempre hi ha moltes feines per fer.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Teletreballo amb els jugadors professionals que em contracten. També és molt bon moment per ordenar les meves idees, millorar la creació i construcció del meu mètode de treball, analitzar la temporada actual, veure com treballen altres entrenadors i planificar la temporada vinent.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Tinc la sort de tenir un gimnàs a la meva pròpia casa, amb màquines i aparells de musculació i cardio. Ara no tinc excusa!

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Constantement, cada dia. Els hem donat un pla físic i també intentem aprofitar aquesta situació per fer scout propi individualitzat dels nostres partits.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Entrenar a la pista, ho trobo bastant a faltar. Veure la progressió dels nois, el seu esforç i la seva il·lusió per millorar. Perè sens dubte no suporto estar sense competir. Necessito la competició, jugar partits, preparar finals i sentir aquella adrenalina de la competició pel meu cos.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Estic aprofitant per fer un màster en eines pràctiques per prendre el control mental d’un equip, i un altre sobre la preparació tàctica d’un partit, per seguir formant-me. També intento veure tots els clínics online per a entrenadors que puc i evidentment també unes hores del dia em distrec sense bàsquet veient sèries per televisió.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que ningú tingui cap dubte que aquest partit contra el coronavirus el guanyarem. Però hem de competir tots junts, com un equip. Els grans mestres diuen que les finals es guanyen amb defensa i rebot. Estic segur que aquesta final la guanyarem quedant-nos a casa i deixant treballar els professionals: els sanitaris i els cossos i forces de seguretat. Una abraçada enorme a tota la família del Martinenc, el club que estimo profundament.

#SomMartinenc

Back To Top