El Martinenc, a casa | Guillem Garcia | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al cinquè capítol ens explica el seu dia a dia confinat en Guillem Garcia, entrenador del Femení de futbol, que lidera amb autoritat el grup 2 de Primera Catalana. Garcia és un home de club, ja que abans d’agafar les regnes del Femení havia estat jugador del Club.

Com estàs passant el confinament?
Una mica preocupat, la veritat, per gent que coneixes, que han agafat la malaltia, amics i companys de feina… una mica preocupat. En l’àmbit personal estic tranquil, la meva dona i el meu fill són fora i segurament ho passaran molt millor que no pas aquí.

Treballes, teletreballes? Com ho gestiones?
Vaig a treballar, presencialment, vaig a la feina cada matí, tot i que funcionem per torns i la setmana vinent no em tocarà.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Fem el mateix que vam passar-los a les jugadores, un planning per mantenir-se en forma, treballant diferents fases de l’entrenament que es poden fer a casa, amb el material que puguin tenir, perquè no tothom té unes gomes, o una escala… Adaptat totalment al material que es pugui tenir.

Mantens contacte amb els i les companyes de l’equip?
Sí, amb totes les jugadores de la plantilla, cada dos o tres dies els pregunto com estan, elles i les respectives famílies, preocupant-me pel seu estat emocional, que és una part important de l’equip. Miro d’ajudar a que puguin tenir la ment una mica ocupada amb el futbol i aprofitant aquest any

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Tot! Anar al camp, estar amb la gent del Club, amb les jugadores, amb el cos tècnic… és molt important aquest contacte, el gaudeixo molt, i veient la temporada que estàvem fent era encara més emocionant anar als entrenaments, il·lusionat per la temporada.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
La majoria del temps que tinc lliure l’estic aprofitant per veure pel·lícules i sèries. Tinc subscripció a Netflix, HBO i Prime Video i les aprofito, vaig rotant, miro què hi ha… i també a vegades jugo una mica a la consola, per distreure’m. Sempre, però, reservo una hora o una hora i mitja per fer esport.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Tranquil·litat, que facin cas del que diuen les autoritats. És molt greu el que està passant, però si fem cas i som responsables en tot el que fem tirarem endavant. A la gent que tingui algun familiar malalt o ha patit ja la malaltia, molts ànims i endavant. De tot això en sortirem i tirarem endavant.

#SomMartinenc


Back To Top