El Martinenc, a casa | Francesc Daura | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al dinovè capítol ens explica el seu dia a dia confinat el Francesc Daura, capità del primer equip masculí d’hoquei patins del Club, que competeix a Segona Catalana.

Com estàs passant el confinament?
Com ens estan dient, a casa, tranquils, amb paciència. El vaig començar el dia 20. Des de llavors només he sortit dos cops, per anar a comprar, baixar les escombraries i poc més. A esperar que tot això passi i acabi.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic teletreballant, tenim una empresa amb els meus pares, i tot i que malauradament hem hagut de presentar un ERTO als treballadors, jo al ser autònom i justament portar la gerència i l’administració de l’empresa, intento fer el màxim possible. Si veig que s’acaba la feina perquè aixo s’allarga, sempre es pot trobar alguna cosa a fer.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Sincerament, cap. No estic fent res, simplement com que no faig gens d’esport, ni camino -tot i tenir escales a casa-, tampoc tinc gaire gana, menjo poc, i no segueixo cap rutina. Pensava que sí que podria, o em vindria de gust, fer alguna cosa per aquí per casa, però a l’hora de la veritat, ho deixo per quan es pugui fer al carrer, fer esport “real” i no a casa, que fa molta mandra.

Mantens contacte amb els companys de l’equip?
Sí, i està sent prou bo i positiu. Estem fent algunes activitats, alguna vídeotrucada, parlem també a través d’algun joc de la Play, o de l’ordinador. Com que la tecnologia és bàsica entre nosaltres, el contacte no s’està perdent. Som un bon equip, ja ho érem fora de la pista, a casa també ho estem sent.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Justament, jo que no estic fent-ne, fer esport, veure la gent, riure cara a cara amb els companys… una mica de tot. La competitivitat, l’esforç, les ganes, i seguir lluitant a la lliga en què competíem.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Als llibres gens, perquè no soc de llegir. El que intento fer quan no treballo és distreurem, amb sèries, pel·lícules, jugant a la Play, estic jugant fins i tot al parxís! Diferents activitats que faig amb amics i amigues, i tot i que no ens veiem estem en contacte, com a mínim.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que fins que no es digui el contrari ens quedem a casa, amb paciència, amb tranquil·litat, mirar de portar-ho el millor possible, i quan tot estigui en ordre veurem com es regularitza tot i com avança el futur de les lligues esportives. Ara, simplement, quedar-nos a casa, fer el que ens diuen i estar amb família. Desijto molts ànims a tothom!

#SomMartinenc


Back To Top