El Martinenc, a casa | Eva Esperanza | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al trenta-vuitè capítol ens explica el seu dia a dia confinada l’Eva Esperanza, jugadora del Sènior B Femení i entrenadora del Júnior A Femení, i que ja fa 11 anys que és al Club.

Com estàs passant el confinament?
Porto bastant bé el fet d’estar a casa, però ara ja tinc ganes de passejar pel carrer.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic fent un Màster de Televisió d’Entreteniment, i aquestes setmanes de confinament estem intentant avançar les classes teòriques online per després només haver de fer les pràctiques als platós de televisió.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Tinc la sort que m’agrada fer bastant esport i normalment intento fer-ne cada dia una estona. Combino l’App de Nike Training amb els reptes i entrenaments del CEM Guinardó.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí que mantenim contacte amb l’equip, i hem fet alguna vídeotrucada.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Trobo bastant a faltar les companyes de l’equip, entrar a pista per entrenar, els partits… en definitiva gaudir del bàsquet.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Durant la setmana no tinc gaire temps, ja que a les tardes tinc classe, però quan puc escolto molta música, aprofito per veure sèries, pel·lícules, i com m’agrada molt la televisió, intento veure els programes d’altres països que no puc veure normalment.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que segueixin quedant-se a casa, que ja queda menys per poder tornar. Aprofitem aquests dies per estar amb la família i gaudir d’aquests petits moments. I sobretot donar les gràcies a tots els que ens estan salvant i al club per implicar-se tant.

#SomMartinenc


Back To Top