El Martinenc, a casa | Enric Mateo | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quaranta-tresè capítol ens explica el seu dia a dia confinat l’Enric Mateo, entrenador del Sènior A Femení del Bàsquet Martinenc, que aquest curs ha competit a Primera Catalana.

Com estàs passant el confinament?
Bé, tranquil, a casa, amb la parella. Ella és metgessa, vivim tot l’assumpte del coronavirus bastant de cop. Com que som gent de contacte directe estem molt aïllats de la resta de la família. Tranquils, intentant mantenir-nos ocupats.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
A la meva feina estem en ERTO, sembla que en breu s’acabarà i ens reactivaran. Intentant ocupar les estones.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Cada matí, quan em llevo, després d’esmorzar i informar-me, em formo, amb algun clínic de bàsquet o un vídeo interessant. I a les 12.30h sempre ens entrenem, cross-fit a casa, amb els companys de tota la vida de l’escola.

Mantens contacte amb els companys i les companyes de l’equip?
Sí, hem fet alguna vídeotrucada així mantenim el contacte i sabem com estem. Ara, a més, un cop ens han confirmat que s’ha acabat la temporada ens estem organitzant per veure què farem la temporada vinent, encara que no sabem quan arrencarà.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Sobretot la rutina, l’altre dia parlant amb un amic li deia: a mi m’encanta la rutina aquesta d’anar a entrenar, tornar a casa encara que sigui tard. El fet d’anar al Pavelló, parlar amb les jugadores, els entrenaments… fa molts anys que ho faig i es troba molt a faltar.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Intento mantenir-me ocupat, trucades amb la gent, formacions per internet… també tiro molt de sèries i pel·lícules que tenia pendents, és un bon moment per posar-se al dia. I algun llibre de tant en tant.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Una mica el que es va dient: que estiguem tranquils, pacients, que estem a casa, està sent molt dur però si fem les coses bé, ara que tot es comença a obrir una mica, si som responsable i fem les coses com toca serà més ràpid la tornada a la normalitat antiga, no pas a la nova.

#SomMartinenc


Back To Top