El Martinenc, a casa | Elena Sánchez | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al catorzè capítol ens explica el seu dia a dia confinada l’Elena Sánchez, capitana del Femení de futbol, tota una institució al Club. Amb el braçal (al partit del 8 de març va lluir el de la IGUALTAT per primer i únic cop fins ara) lidera un equip que encapçala amb autoritat el grup 2 de Primera Catalana. Elena ha jugat 15 partits i ha marcat 5 gols en aquesta lliga.

Com estàs passant el confinament?
Intentant assimilar tot el que està passant. Això que estem vivint ningú s’ho pot imaginar, només sembla que passi a les pel·lícules, i hem d’afrontar-ho de la millor manera possible…

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Estic treballant a l’oficina, no puc fer teletreball, ja que treballo al Port de Barcelona, en una empresa que s’encarrega de netejar els contenidors que porten aliments i productes que hem de fer servir i consumir (com per exemple l’oli), i he de ser allà per atendre els conductors. Hem pres mesures de precaució (portem guants, mascareta, tenim sabó higienitzant per a les mans i no tenim cap contacte amb els conductors).

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Segueixo la rutina que ens ha facilitat el Club a través de la fisioterapeuta que ens acompanya als entrenaments i partits. També faig algunes rutines que pengen a les xarxes socials (Instagram i YouTube). Intento moure’m tot el que puc!

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, a través del grup de WhatsApp anem parlant i estem alerta de tot el que va passant. A més, el nostre entrenador, el Guillem, ens va preguntant sovint com estem i com portem la situació que vivim.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Trobo a faltar-ho tot. Els entrenaments, ja que personalment és el moment per desconnectar de tot i passar una bona estona amb les companyes, que per a mi són com una família. També trobo a faltar la competició de la lliga, em fa molta pena, i ràbia a la vegada, que aquest any que ho teníem tan bé… per aquesta desgràcia que està passant no puguem acabar la lliga com ens agradaria.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Actualment segueixo algunes sèries (Dark, Hunters i Swamp Thing) i he vist pel·lícules que tenia pendents de veure. També m’agrada molt la cuina, estic fent algun curs online i a través d’alguns llibres que tinc, faig receptes i intento portar una bona alimentació.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Paciència i ànims, això ho passarem i sortirem d’aquesta. Sobretot hem de tenir actitud positiva i fer cas del que diuen les autoritats en tot moment.

#SomMartinenc

Back To Top