El Martinenc, a casa | David Mejía | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al novè capítol ens explica el seu dia a dia confinat el David Mejía, jugador del Sènior masculí de bàsquet, que ha fet història aquesta temporada amb una permanència més que tranquil·la a la lliga EBA. De fet, en el moment de l’aturada de la competició l’equip s’havia assegurat acabar entre els vuit primers del grup C-A i optava, des de la quarta plaça, a ser a les fases d’ascens a la lliga LEB Plata.

Com estàs passant el confinament?
Al principi una mica agobiat, però a poc a poc he après a gestionar el meu temps, a estar amb la família, i prendre-m’ho amb calma i paciència.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Sí, i tot se m’ha interromput fins que tot això passi.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
El nostre entrenador i el preparador físic, l’Ivar, ens han passat una rutina que conté exercicis de força i de cardio. També ho alterno amb exercicis que he vist a les xarxes socials i una mica de peses que tinc a casa. Sempre amb la música a tope! 😜

Mantens contacte amb els companys de l’equip?
Sí, parlem pel grup de WhatsApp, ens passem notícies, vídeos de bàsquet, una mica de broma a vegades… també fem vídeotrucades i intentem estar en contacte el màxim possible.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
El que més enyoro són els meus companys. Trobo a faltar aquella germanor, aquella química, aquell bon rotllo… i sense deixar de banda el fet de competir, competir amb els meus companys, millorar cada dia i tornar els dissabtes al Martinenc amb aquella il·lusió.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Al meu temps lliure veig sèries, jugo a la Play amb els meus amics, faig esport, llegeixo una mica, jocs de taula amb la família i dormir.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Molta força, molta paciència. Que aprofitem el temps amb la família, aprofitem per aprendre coses noves i que siguem responsables quedant-nos a casa. D’aquí poc estarem tots donant guerra pel Martinenc.

#SomMartinenc

Back To Top