El Martinenc, a casa | Daniel i Esther González | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al divuitè capítol ens expliquen el seu dia a dia confinats els germans bessons Daniel i Esther González: en Daniel és jugador del Mini A masculí de bàsquet i l’Esther juga al Mini A femení, també de la secció de bàsquet.

Com esteu passant el confinament?
Daniel: Al principi estava molt avorrit perquè no tenia res a fer, no puc sortir al carrer ni res… però a mesura que han passat els dies ja m’estic entretenint més.
Esther: Aquests dies no estan sent gens fàcils, però amb paciència i creativitat es pot ocupar el temps.

Teniu molts deures, com esteu portant els estudis?
D: Les nostres professores, al blog de l’escola, ens van posant els deures que hem de fer, i enlloc de fer-ho per escrit ho fem via mail i li passem, i ens contesta. Cada dia, o cada dos, ens indiquen el que hem de fer.
E: Al blog de l’escola ens envien nous deures, i estem en contacte amb les mestres a través del correu electrònic, és tot molt divertit.

Us entreneu d’alguna forma, seguiu jugant a bàsquet?
D: No gaire, perquè no tenim pati, però a vegades pugem al terrat i alguna cosa faig.
E: Algun dia pugem al terrat, que és comunitari i per tant no hi podem estar gaire estona. Pero ho aprofitem al màxim: passades, bots, etc.

Manteniu contacte amb els i les companyes de l’equip?
D: Sí, de fet l’altre dia vam fer una vídeotrucada entre els de l’equip, i vam parlar de com estàvem, també amb l’entrenador.
E: Sí, els meus entrenadors cada dia ens passen reptes, en els quals ens veiem a través de vídeos, i ens ho passem molt bé totes juntes. A més, fa un temps vam crear un grup de Hangouts, i per allà podem parlar i fer vídeotrucades.

Què és el que més trobeu a faltar d’estar sense esport?
D: Una mica tot, perquè ja teníem com una rutina, i perdre-la ha estat com canviar la nostra vida. Em sento una mica estrany.
E: El fet de cansar-se. Ara estic a casa sense córrer ni caminar, pràcticament. Només vaig del sofà a la taula, i poc més. També riure amb les companyes, les bromes, abraçades, que tenim amb elles.

Què feu en el vostre temps lliure?
D: Jugo a la consola, el que més faig, a part de fer deures. Perquè ja que no podem sortir a passejar ni anar a comprar, ens queda jugar.
E: M’encanta dibuixar quan tinc temps lliure, encara que no soc una experta. També m’agrada fer vídeotrucades amb la gent del col·legi i del bàsquet.

Quin missatge transmetríeu a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
D: Que no estiguin avorrits, que espero que estiguin tots bé, i que si algú està avorrit que intenti fer alguna cosa, que cada cop falta menys. Força Martinenc!
E: Que tots us quedeu a casa, que és molt importants. I que estiguem tranquils i tranquil·les, que això acabarà aviat i tornarem més forts que mai. Visca el Martinenc!

#SomMartinenc

Back To Top