El Martinenc, a casa | Carmen López de Viñaspre | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al desè capítol ens explica el seu dia a dia confinada la Carmen López de Viñaspre, jugadora del Fem15 d’hoquei patins, l’equip de més categoria en els conjunts femenins d’hoquei patins del Club.

Com estàs passant el confinament?
Al principi sí que se’m feia una mica difícil, perquè pensava que no podria aguantar, però a poc a poc se m’ha anat fent més amè. Vaig pensar que aniria per a molts dies i així ho he anat normalitzant.

Estudies, t’han interromput els estudis? Com ho gestiones?
No m’ha influït gaire en els estudis perquè m’envien correus i vaig fent un horari similar -no m’aixeco a les vuit, clar!-. Faig dues hores de feina, descanso, i dues hores més. Continuo per tant fent, dia a dia, la feina que em tocava cada dia.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Al principi em posava tutorials de YouTube, però la setmana passada el nostre entrenador ens va enviar una rutina d’exercicis i ara faig aquesta rutina.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, mantinc el mateix contacte, ja que ens portem molt bé, anem fent vídeotrucades, parlem per WhatsApp o per Instagram, i també fem jocs online.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Aquí, a casa, sí que faig esport, però no poder-lo fer a l’aire lliure, i no poder jugar a hoquei, que és l’esport que m’agrada, sí que influeix, a l’hora d’enyorar-ho.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Llegir no és que m’apassioni, però sí que m’han posat deures de lectura, estic llegint el llibre que ens fan llegir. I pel·lícules i sèries sí que n’estic veient moltes, a Netflix.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que siguin forts, perquè això va per llarg, però tot i això no influïrà. Que normalitzem això que està passant, i quan tornem estarem millor que mai i gaudirem les coses més del que les disfrutàvem.

#SomMartinenc


Back To Top