El Martinenc, a casa | Anna López | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al dotzè capítol ens explica el seu dia a dia confinada l’Anna López, jugadora del Sènior femení de bàsquet i entrenadora de la base de la secció. El conjunt femení assolia el curs passat l’ascens a Primera Catalana i enguany es troba ben viu en la lluita per la permanència a la nova categoria.

Com estàs passant el confinament?
De moment bastant bé, és portable tot i que comença a pesar el fet de no sortir de casa.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Teletreballo, soc mestra, he estat en contacte amb les famílies via mail i mitjançant vídeos estic en contacte amb els alumnes i els faig arribar les diferents tasques que han de fer.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
M’estic entrenant cada dia a les set del vespre, amb un amic que fa entrenaments en directe via Instagram. Segueixo les seves sessions ja que em van molt bé per no perdre la forma. Per sort també tinc terrassa, bastant gran a més, i hi puc fer rutines de gimnàs.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Sí, molt, constantment estem parlant. Som molt amigues entre totes i tenim molt contacte.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Sense cap dubte, el que més enyoro és estar amb les companyes, tenir partits els caps de setmana, però és que fins i tot trobo a faltar els entrenaments que acaben a les 23.30h, que normalment els odiem i ara els trobem a faltar.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Tampoc tinc gaire temps lliure! Preparo les activitats per als nens i nenes de l’escola, m’agrada molt escoltar música i pintar, però sobretot el temps lliure el passo fent vídeotrucades amb les meves amigues i amics, i a totes hores parlant amb gent.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
En primer lloc felicitaria els més petits de la casa, del Club, perquè per ells i elles ha de ser un gran esforç, si ja ho és per nosaltes. I encoratjar-nos a tots a seguir confinats a casa, perquè és feina de tots poder sortir d’això.

#SomMartinenc

Back To Top