El Martinenc, a casa | Anna Carulla | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al vuitè capítol ens explica el seu dia a dia confinada l’Anna Carulla ‘Caru’, jugadora del Femení de futbol, que lidera amb autoritat el grup 2 de Primera Catalana.

Com estàs passant el confinament?
Ja porto 10 dies confinada a casa i al principi veia una bona oportunitat per descansar, però al final he aconseguit fer una mica de tot. I gràcies a l’Skype s’està fent més fàcil.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Treballo en una escola, per tant amb l’estat d’alarma sanitària s’han cancelat les classes fins a nou avís i no treballo. A la universitat s’han cancel·lat les classes presencials. D’algunes asignatures han penjat tot el material, en d’altres a l’horari de classe fan un xat, algun examen ‘online’…

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Als primers dies era més relax i descans, però ens van enviar una rutina per no perdre la forma. La faig i la combino amb dansa i zumba. Aprofito que alguns professionals de l’esport fan classes ‘online’ per Instagram, estan molt bé i les recomano.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
Contacte en mantenim, perquè tenim un grup de WhatsApp i per allà anem parlant, però amb la que estic parlant més és amb la Giró, que la tenim confinada a Itàlia perquè hi va marxar a fer pràctiques. #ÀnimsGiró

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
La veritat: sortir al carrer, jugar a futbol i veure en persona les meves companyes.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sí, això sempre! Soc molt fan de les sèries, pel·lícules i llibres, però durant l’any no tinc gaire temps, per això estic aprofitant per posar-me al dia. Amb sèries com ‘Cómo defender a un asesino‘, ‘Killing Eve‘, ‘Westworld‘… I de llibres ara mateix estic llegint el llibre del musical ‘Dear Evan Hansen‘ i ‘La Selección‘ de Kiera Cass. I torno a veure pel·lícules i sagues.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Doncs ànims, força i sobretot salut a tothom. Ara toca quedar-se a casa, fer cas de les recomanacions sanitàries i ser creatius. Que la força del confinament us acompanyi!

#SomMartinenc


Back To Top