El Martinenc, a casa | Adri Pulido | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al quaranta-sisè capítol ens explica el seu dia a dia confinat l’Adri Pulido, jugador del primer equip masculí de futbol. Pulido, que arribava al Club l’estiu de l’any passat, ha disputat 16 partits, amb 2 gols marcats, en el curs en què el Martinenc ha acabat quart al grup 2 de Primera Catalana, suspesa a 11 jornades de la conclusió.

Com estàs passant el confinament?
Sincerament millor del que m’esperava, és cert que hi ha dies que es fan més llargs que d’altres, però sempre intento tenir la ment ocupada aprofitant el temps que abans no teníem per fer coses fora del dia a dia. Estic segur que un cop acabi tot, treurem la part positiva dins del desastre global que la pandèmia ha provocat i ens farà reflexionar de cara a ser més humans els uns amb els altres.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
Abans que comencés la pandèmia treballava i estudiava, però just abans que s’iniciés l’estat d’alarma havia donat els 15 dies corresponents a la baixa voluntària de la feina per canviar a una de més propera. A causa de la situació actual, encara no m’han pogut contractar. Pel que fa als estudis actualment estic acabant la carrera d’òptica i optometria. Seguim intentant adaptar-nos per poder continuar el curs amb la màxima normalitat possible però és cert que com que és una carrera que requereix pacients físics, segurament les pràctiques ens les hagin de prorrogar fins que l’estat d’alarma finalitzi.

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Normalment m’entreno cada dia aproximadament una hora amb el meu germà. És cert que fins fa poc no podíem sortir a córrer i l’exercici que realitzàvem a casa no deixava de ser un treball molt analític a causa del poc espai que tenim però sempre va bé estar actiu i intentar perdre el mínim possible la forma física.

Mantens contacte amb els companys i les companyes de l’equip?
Sí! Des del primer moment dins el vestidor es va fer un molt bon grup i això es nota quan, tot i estar tant de temps sense poder entrenar-nos junts, al grup que tenim a WhatsApp continua havent-hi molta activitat.

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
El dia a dia; al final, com en tots els esports, el futbol no és només el partit. També són els dies d’entrenament en què comparteixes molts moments amb els teus companys tant abans de l’entrenament com durant, i és una manera d’evadir-te mentalment dels problemes o no que puguis tenir fora.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Sobretot estic dedicant molt de temps a realitzar formacions relacionades amb el món de l’òptica, sempre va bé intentar sumar coneixements i així anar millorant, en aquest cas en l’àmbit laboral. Respecte a veure sèries no us descobriré res de nou però una que he començat ara i és molt recomanable és ‘Prison Break‘. Per últim, si hagués de triar la pel·lícula que més m’ha agradat durant el confinament ha sigut ‘Milagro en la celda 7‘.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Un missatge d’esperança. És important saber que cada vegada queda menys i hem de seguir les indicacions de sanitat, és un problema que només podrem sortir-ne amb solidaritat i compromís. Per acabar, desitjar que totes les families, tant la del Martinenc com de la resta, estiguin el millor possible. Segur que sortirem més forts.

#SomMartinenc


Back To Top