El Martinenc, a casa | Abril Solé | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb el confinament a casa de moltes famílies i l’aturada de tots els entrenaments i competicions esportives, hem obert al web del Martinenc una sèrie d’articles en què repassem com estan passant aquesta situació tan anòmala esportistes diversos del Club.

Al trentè capítol ens explica el seu dia a dia confinada l’Abril Solé, capitana del Cadet A Femení del Bàsquet Martinenc.

Com estàs passant el confinament?
Va a dies, alguns més avorrida i d’altres menys. S’ha de dir que trobo moltíssim a faltar a tot el Club, i en especial el meu equip. Tinc moltes ganes que s’acabi ja aquesta situació, per poder tornar a sortir al carrer i tornar a la rutina.

Treballes, teletreballes? Estudies? Com ho gestiones?
S’han interromput les classes i per tant el curs no està avançant amb normalitat. Classes online pràcticament no en faig, però ens posen molts deures cada dia perquè no perdem el ritme. Mai pensaria que diria això, però tinc moltes ganes de tornar a l’institut!

Quina rutina segueixes per no perdre la forma?
Cada dia estic fent bicicleta estàtica i el pla d’entrenament que ens van preparar els nostres entrenadors. Jo no puc fer-ho en plenes condicions, ja que tinc una lesió al genoll i ho faig en la mesura del possible.

Mantens contacte amb les companyes de l’equip?
La veritat és que sí, i me n’alegro perquè les trobo molt a faltar. Així les sento més a prop. Sovint fem vídeotrucades i amb la majoria hi parlo diàriament. Ara estem començant noves propostes, tan físiques com extraesportives, que fan que ens veiem més. Qualsevol excusa es bona per veure’ns!

Què és el que més trobes a faltar d’estar sense esport?
Dues coses principalment. La primera és el dia a dia amb l’equip, a pista, a les dutxes, les bromes i els riures… són una part essencial del meu dia a dia, i és de les coses que més trobo a faltar. D’altra banda, trobo molt a faltar la sensació de sentir-me lliure i feliç quan jugo.

Has dedicat temps a la cultura? Què estàs veient (sèries, pel·lícules) i/o quin llibre estàs llegint?
Faig una mica de tot per distreure’m: esport, ballar, puzzles, veure sèries, llegir llibres, parlar amb amics i amigues… fa que no m’avorreixi tant i se’m faci més suportable.

Quin missatge transmetries a tota la família del Martinenc, confinada a casa?
Que cada cop queda menys, que anirà tot bé i que tot i això tornarem més forts que mai, per gaudir i demostrar qui som!

#SomMartinenc


Back To Top