El maig s'iniciarà el canvi de gespa del camp del Guinardó | FC Martinenc
skip to Main Content

La setmana passada el Futbol Club Martinenc rebia la confirmació per part de l’Institut Barcelona Esports per a l’inici de les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol del Guinardó, una obra molt esperada i finalment adjudicada. El procés ja aprovat inclourà, a més de la gespa, la millora i substitució de la graderia del camp de la banda mar -la que toca a la ronda del Guinardó-, molt malmesa ara mateix, i de la renovació de tot el sistema de rec.

L’inici de les obres serà el dimarts 2 de maig. Les dificultats concretes que presenta el procés al camp del Guinardó (amb unes particularitats de subsòl que compliquen les accions a dur a terme) fan que la durada estimada de l’obra sigui d’uns quatre mesos i mig. Les accions de millora del subsòl, per evitar futurs esfondraments, en una zona molt inestable fan més particular l’acció a fer al Guinardó. No es tracta d’una simple substitució de gespa, sinó que aquesta va acompanyada d’una millora que requereix enginyeria per tal de buscar l’estabilitat futura. Unes accions que deixaran sense activitat el camp, òbviament, des del maig i fins a mitjans de setembre, en la millor de les previsions.

La reivindicació de substituir la gespa, molt malmesa ja fa uns quants mesos, ha estat constant des del Club, i de fet en paral·lel a rebre la llum verda per a les obres i, finalment, l’adjudicació i la data concreta d’execució, des del Futbol Club Martinenc ja s’ha anat planificant com seran aquests mesos d’inactivitat al camp de futbol 11. Així, ja s’estan avançant partits de la base previstos per al mes de maig i que s’havien de disputar al Guinardó (aquesta darrera setmana, sense anar més lluny, els Juvenils, masculins i femenins, han disputat fins a vuit partits avançats) i estudiant camps alternatius en els quals els equips amateurs o el Juvenil A Masculí, que competeix en categoria estatal, puguin disputar els últims partits de lliga.

El primer equip masculí té previstos dos partits com a local al maig, el femení disputarà l’últim duel a casa a finals d’abril i el Juvenil A Masculí només té un partit a casa situat el maig.

Els escenaris que s’hagin d’activar fruit dels contratemps ocasionats per les obres seran comunicats degudament, i ja des del principi el Club agraeix la comprensió dels i les esportistes i les famílies, així com demana comprensió davant una situació de provisionalitat que conduïrà a la tant esperada nova gespa del camp de futbol del Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top