El Juvenil A seguirà un any més a Preferent | FC Martinenc
skip to Main Content

El Juvenil A del Martinenc repetirà l’any que ve a Preferent després de confirmar la permanència la setmana passada. En el seu primer any en el tercer esglaó de la categoria Juvenil, els nois de Jaume Andreu han fet una temporada de menys a més que els ha permès aconseguir la salvació amb unes quantes jornades de marge. Ara, en plena trajectòria ascendent, l’objectiu serà quedar com més amunt millor.

Després de només una victòria en els primers set partits –al camp del Figueres en la jornada inaugural–, el Juvenil A semblava condemnat a patir si volia aconseguir la salvació. Però després d’un segon tram de campionat espectacular, puntuant contra la majoria d’equips de la zona alta, el Juvenil A s’ha anat allunyant de la zona de descens fins que fa un parell de jornades va assegurar-se, matemàticament, quedar fora de les posicions de descens directe.

La permanència definitiva, però, s’ha fet esperar unes setmanes perquè el descens de tres equips catalans de Divisió d’Honor provoca que, per arrossegament, hi hagi d’haver un descens més en cada categoria. Però la setmana passada, coincidint amb la victòria del nostre juvenil al camp del segon classificat, l’Hospitalet, es va confirmar el descens del Juvenil A del Sabadell de Nacional un fet que arrossegarà el Juvenil C arlequinat i permet al Martinenc celebrar la salvació.

L’any que ve, més i millor.

Som Martinenc!


Back To Top