El Juvenil A és de preferent! | FC Martinenc
skip to Main Content

Confirmat. El Juvenil A del Martinenc jugarà el proper curs a la categoria preferent després del segon ascens en tres temporades. Només faltava la confirmació oficial de la FCF, i aquesta finalment ha arribat aquesta setmana: el Juvenil A puja de categoria després de ser un dels millors segons classificats de tots els grups de primera.

La gran millora de nivell de tot el futbol formatiu de l’entitat, amb els equips principals en categories ja força altes, faltava veure’s completat amb l’ascens dels equips de l’etapa juvenil. I si fa tot just tres anys tots els equips es trobaven en la última categoria, dos ascensos gairebé consecutius del Juvenil A entrenat per Guillem Garcia i Albert Massa, permeten al club tenir el principal equip del futbol base a preferent, una categoria ja força competitiva.

L’any passat, l’equip ja va estar lluitant fins gairebé al final per aconseguir l’anhelat ascens, però es va quedar a les portes amb la segona posició. Enguany, però, aquesta posició sí que ha permés al Juvenil A aconseguir l’ascens i l’any que ve s’estrenarà a preferent.

Enhorabona als campions: Arnau Gadea, Jorge, Roger Badia, Eric Bellés, Edu Burgués, Wiki, Marc Delgado, Eric Pi, Ignasi, Àlex Escámez, Adrià, Òscar Ferrer, Gerard Monell, Ivan, Uniq, David Ramírez, Toni, Roger Rovira, Roberto Sossa i Víctor Vayá. I al cos tècnic Guillem Garcia, Albert Massa i Alfonso Valero.

Som Martinenc!


Back To Top