El futbol sala arriba al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc ha engegat per a la temporada 2019/2020 una nova secció esportiva, la de futbol sala, responent en part a l’alta demanda rebuda durant els últims anys.

Finalment, el Club ha decidit arrencar amb una secció de futbol sala de volum reduït en aquest inici, amb dos grups, destinats a nens i nenes nascuts entre el 2008 i el 2013 (i que comptin, per tant, amb un mínim de 5 anys, per complir-ne 6 aquest 2019, i un màxim d’11). Malauradament, i tractant-se del començament de la secció, les places seran limitades.

Tal com ja vam informar quan vam obrir les proves d’accés per al nou curs, tots aquells nens i nenes, i per tant, pares i mares, que puguin tenir interès a formar part dels pioners del futbol sala al Martinenc haurien de contactar amb el Club a través del formulari de les proves d’accés, escollint com a secció esportiva futbol sala (teniu el formulari disponible en aquest enllaç), per tal de rebre informació més concreta i saber quins serien els següents passos a realitzar.

En futbol sala també,
#SomMartinenc


Back To Top