El Futbol Club Martinenc suspèn l'activitat esportiva aquest dimecres | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc fa oficial amb aquesta comunicació que suspèn l’activitat esportiva per a aquest dimecres 11 de març. El Club pren aquesta decisió amb la intenció d’esperar a recopilar tota la informació de la suspensió de les activitats esportives les properes dues setmanes per prendre una decisió a mitjà termini. L’evolució dels fets durant el matí i migdia d’aquest dimecres ens fa prendre aquesta decisió per poder valorar amb més elements de judici com es procedirà les properes setmanes.

La Federació Catalana de Futbol ja ha anunciat en un comunicat aquesta tarda que suspèn durant dues setmanes (a la pràctica, per als caps de setmana del 14 i 15 de març i del 21 i 22) “tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per l’FCF”, implicant per tant tots els nostres sèniors i equips de futbol formatiu.

Amb tot, sent un club poliesportiu, des del Martinenc esperem la confirmació de la resta de federacions esportives i entitats, amb les quals estem en contacte, sota les quals competim per poder comunicar una decisió transversal i que impliqui totes les seccions del Club.

Us emplacem a les properes hores, màxim a aquest dijous, per comunicar-vos més clarament i de manera definitiva com queda l’activitat esportiva del Club.

#SomMartinenc

Back To Top