El FC Martinenc, un any més a la Nit dels Campions de Mundo Deportivo | FC Martinenc
skip to Main Content

Una delegació del FC Martinenc, encapçalada pel vicepresident esportiu de l’entitat David Alonso, va representar el club a la Nit dels Campions, que organitza el diari Mundo Deportivo per tal de premiar als equips que van triomfar la temporada passada en l’àmbit esportiu.

El vicepresident esportiu David Alonso, els directius Joan Moya, Javi Caballero i Dani Falcón, i el secretari tècnic del club, Manolo Murciano, van estar presents a la Nit dels Campions amb nombroses autoritats del país i de l’esport, celebrada el passat divendres.

Les seccions de futbol, bàsquet i hoquei patins del FC Martinenc van ser guardonades per les seves temporades on van obtenir diversos campionats.

La Nit del Campions s’ha convertit en tot un clàssic de l’esport català, gràcies a la bona organització de Mundo Deportivo, i en un punt de trobada anual de clubs, entitats i institucions on el FC Martinenc sempre hi té presència gràcies als seus èxits esportius.

A la fotografia, la Consellera de Presidència, Elsa Artadi, i el Vicepresident del FC Martinenc, David Alonso. A sota, la representació del club, amb els directius esmentats i el secretari tècnic.

 

 

Som Martinenc.

Back To Top