El FC Martinenc presenta a l’Assemblea la seva bona salut | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc va celebrar ahir diumenge l’Assemblea General Ordinària, on els socis i sòcies de l’entitat van aprovar els comptes i van constatar el bon moment del club, en termes generals, a nivell econòmic, social i esportiu.

Els socis i sòcies del FC Martinenc van donar llum verda als comptes de l’entitat, que va presentar superàvit per a l’exercici auditat del 2015. També es van aprovar els pressupostos per al proper any 2017 i es va repassar l’actualitat del club tant a nivell institucional, social com esportiu.

Va ser una Assemblea on es va tenir un record especial per a tots aquells socis del Martinenc que ens han deixat aquest any, com el vicepresident Quim Lahosa, en Rafael Joaquim o fa poques setmanes a un dels socis més antics Josep Berges,  amb un respectuós minut de silenci.

El president del FC Martinenc, Manolo Dengra, el director general de l’entitat, Alfred Porcar, el secretari Javier Caballero i els vicepresidents, Agustí Xifré (social) i David Alonso (esportiu) van comparèixer davant dels socis i sòcies per tal de presentar la seva gestió. Tots els punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat.

El club va reiterar la seva visió de ser un club de barri i per la gent del barri, amb la voluntat de créixer en espais per a la pràctica esportiva, i també a nivell social, on es seguirà apostant per iniciatives com les campanyes de donació de sang, les jornades d’esport femení, accions com la visita a la Residència d’avis, o la Jornada del Col·laborador, entre moltes altres.

A nivell esportiu, el FC Martinenc va poder celebrar l’ascens i campionat de Catalunya de l’equip amateur de bàsquet, mentre que es va constatar la necessitat de seguir treballant i millorant els resultats del primer equip de futbol, que en la darrera temporada no va aconseguir els objectius marcats. En Hoquei Patins també s’espera donar una alegria aquest any a l’afició, en un equip que actualment està lluitant amb força per l’ascens de categoria.

L’Assemblea va finalitzar amb la voluntat del club de felicitar a tota la família del FC Martinenc les festes de Nadal.

Som Martinenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top