Acte d'inauguració de les primeres pistes de padbol a Barcelona | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc i Padbol Catalunya han inaugurat aquest matí les primeres pistes de padbol a Barcelona. L’esport és una mescla de pàdel i futbol que segur que atrau a molts esportistes i que també ajudarà a la tecnificació dels jugadors i jugadores de l’entitat del Guinardó. Amb un torneig amb nombroses figures, la inaguració s’ha fet oficial avui.

Amb la presència del president del FC Martinenc, Manuel Dengra, els vicepresidents David Alonso i Agustí Xifré, i els impulsors de Padbol Catalunya, Xavier Martínez i David Maya, s’ha donat el tret de sortida a aquesta novedosa iniciativa. Diversos consellers del Districte d’Horta – Guinardó també han assistir a l’acte, així com altres directius del club, espectadors i nombrosos jugadors d’aquesta disciplina.

Entre els assistents al torneig hi havia dos jugadors excepcionals, els ex internacionals per Portugal i ex jugadors del Chelsea Raul Meireles i José Bosingwa. Una matinal on ha brillat el sol i s’ha pogut disputar el torneig amb plenes condicions, a més d’una exhibició de talent de futbol a les pistes.

El Padbol ha arribat per quedar-se al FC Martinenc.

Som Martinenc


Back To Top