Innocentada: El FC Martinenc i l’Agrupació Catalana pel Nudisme signen un acord de col·laboració | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc ha fet la seva tradicional innoncentada del 28 de desembre. Feliç dia dels Innocents!

El FC Martinenc i l’Agrupació Catalana pel Nudisme han firmat un primer acord de col·laboració pel qual els membres del club nudista podran gaudir de forma gratuïta dels partits del primer equip del FC Martinenc si venen despullats al Municipal del Guinardó, i també tindran descomptes pel CEM Guinardó.

En una acció que busca reivindicar la part més “natural” de l’èsser humà i mostrar-nos tal com som, el FC Martinenc és pioner a Catalunya en prendre una decisió que segur que guanya adeptes d’immediat. De fet, aquesta iniciativa ja ha tingut èxits en altres parts d’Europa, com a París, on els gimnasos per a nudistes són una realitat.

Els seguidors que vinguin despullats al Martinenc no només tindran accés gratuït al camp de futbol, sinó que també podran gaudir de descomptes pel CEM Guinardó. S’està estudiant la possibilitat d’ubicar una zona exclusiva per a nudistes al costat de la llotja, o bé deixar que tothom pugui gaudir del partit allà on vulgui. La decisió en ferm es prendrà en els propers dies.

El president del FC Martinenc, Manuel Dengra, i el president de l’Agrupació Catalana pel Nudisme, Joan Bravo, han signat aquest matí el conveni entre totes dues entitats, que de moment serà de dos anys. Queda oberta la possibilitat d’instaurar-ho també al Torneig d’Històrics del Futbol Català, segons l’evolució d’aquesta iniciativa pionera.

nudista2Manuel Dengra i Joan Bravo, presidents de les entitats, firmen el conveni a les instal·lacions del Martinenc.

D’aquesta manera, molt probablement el Municipal del Guinardó ja s’ompli de nudistes en el primer partit de l’any 2018 a casa, contra el Viladecans, el proper 14 de gener, en un duel de la màxima entre el primer i el segon classificat.

Un darrer objectiu que s’ha comentat a la reunió entre totes dues entitats és estudiar la participació de nudistes al Cros 3 Turons – La Diablada, la cursa del Martinenc, però de moment s’ha descartat pels permisos i l’autorització de l’Ajuntament de Barcelona.

FC Martinenc no té res a amagar i fa una aposta decidida per aquesta acció que segur que li fa guanyar transparència entre tots els abonats i socis i sòcies de l’entitat.

Som Martinenc

Back To Top