El 'Cros 3Turons-La Diablada', un èxit total | FC Martinenc
skip to Main Content

Un any més, però per primera vegada organitzat exclusivament pel FC Martinenc, el ‘Cros 3Turons-La Diablada’ va a tornar a ser un èxit total. Tot i que el cel amenaçava pluja en el alguns moments del matí, res va aconseguir espatllar una jornada en què tot va funcionar a la perfecció gràcies a l’entrega dels nostres corredors i la bona feina dels voluntaris.

550 corredors, 230 voluntaris i un bon grapat d’espectadors van fer possible una jornada per recordar. Els Vaquetes del Guinardó van ser els encarregats de donar ambient a la festa, en una cursa que va començar a les 8:30. I al llarg de tot el recorregut, tot i la seva duresa, els corredors van poder gaudir d’unes vistes meravelloses des de dalt dels tres turons, el del Carmel, la Creueta del Coll i la Rovira.

A més, per aquells que van voler evitar la duresa de l’infern, la caminada popular també va ser un altre èxit total. 120 persones van gaudir d’aquest esdeveniment d’una manera més tranquila i relaxada, donant color també a la jornada.

Pel que fa a la vessant més competitiva, Arnau Martínez Mur va ser el guanyador de la prova amb un temps de 52:32 minuts, només 8 segons més ràpid que Sergi Martínez Merodi, que va liderar la cursa durant un bon tram. En tercera posició, Adrià Navarro Puigdevall va arribar amb un temps de 53 minuts clavats.

Núria Artells de Jorge va ser la primera dona amb un temps de 1:03:39, i en el podi femení la van acompanyar Meritxell Velasco Ayguasanosa (1:05:13) i Eva Pupim Gete (1:06:56).

Som Martinenc!


Back To Top