El Comité de Competició de la FCF desestima el recurs del Tortosa | FC Martinenc
skip to Main Content

El Comité de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat el recurs presentat pel CD Tortosa refrerent al partit que va enfrontar als tortosins amb el FC Martinenc al Guinardó, amb victòria local, el passat 18 de març.

El Comité de Competició ha manifestat que el jugador Ramon Rovira ha de complir la seva sanció per acumulació de targetes a la mateixa divisió on va incorrer en la sanció, és a dir, a la Tercera Divisió. El Departament de Competició federatiu ja havia informat de forma prèvia al Martinenc, a consulta del club del Guinardó, que el jugador podia participar vàlidament en el partit.

Seguint la línea marcada pel club, el FC Martinenc no ha volgut fer cap comunicació fins que el Comité de Competició ha dictat la seva resolució, per tal de no alimentar cap tipus de rumorología ni fomentar especulacions.

El FC Martinenc és segon a la classificació del grup 2 de Primera Catalana, a tres punts del liderat que ostenta el CP San Cristóbal, quan resten 8 jornades (goal average favorable al conjunt del Guinardó).


Back To Top