El Club no s'aturarà durant les vacances de Nadal | FC Martinenc
skip to Main Content

L’excepcionalitat d’aquest any i, per extensió, d’aquestes festes, han conduït a modificar l’estructura habitual de les vacances de Nadal a les instal·lacions del Futbol Club Martinenc.

Així, enguany no se celebrarà cap Campus de Nadal ni se cediran les instal·lacions -l’espai on habitualment s’entrenen els nostres equips- per a lloguers o es posaran a disposició dels abonats i abonades.

A diferència d’altres anys, en què reduïem dràsticament l’activitat de les seccions, enguany, i després de tants mesos de canvis, interrupcions i reinicis -forçats per la situació derivada de la pandèmia, clar-, volem reforçar les activitats dels equips del Club, donant l’opció a aquells equips que ho vulguin de continuar entrenant-se durant els dies de vacances nadalenques. Els responsables de cada secció, àrea i equip coordinaran i comunicaran quan en farà ús cada equip.

Les instal·lacions del Futbol Club Martinenc només tancaran els quatre principals dies festius (Nadal i Sant Esteve, 25 i 26 de desembre; i Any Nou i Reis, 1 i 6 de gener). Els feiners es podrien fer activitats durant tot el dia (amb l’excepció de les vigílies de Nadal i Any Nou, 24 i 31 de desembre, en què l’activitat s’acabaria a les 19h), els dissabtes els entrenaments es desenvoluparien també com a molt fins les 19h, i els diumenges es podrien fer als matins.

Aquest període d’entrenaments nadalencs acabaria el diumenge 10 de gener per reprendre les sessions “normalitzades” de nou el dilluns 11 de gener.

El número de Loteria de Nadal 2020 del FCM

El número de Loteria de Nadal 2020 del FCM

Aprofitant la temàtica nadalenca, recordem que des del Club estem venent Loteria de manera ‘online’. El nou sistema està tenint molt bona acceptació. Podeu comprar la vostra participació en aquest enllaç. La venda està oberta fins a les 23h del dijous 17 de desembre o fins a exhaurir existències.

Des del Club esperem que els i les nostres esportistes i les seves famílies passeu de la millor manera possible aquestes festes en el context tan estrany que ens ha tocat viure.

#SomMartinenc


Back To Top