El BQ Martinenc, premiat a la festa del bàsquet català | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una gran temporada plena d’èxits i encerts, la secció de bàsquet del nostre club serà premiada a la festa del bàsquet català que tindrà lloc el proper dissabte a la Sala Luz de Gas. El primer equip, el directiu Josep Maria Meriel i el Martinenc com a entitat seran reconeguts per la Federació Catalana de Basquetbol en la gran nit del bàsquet del nostre país.

Un cop acabat el curs, toca posar notes i donar els premis. I com cada any, la FCBQ organitza aquesta festa per tal de reconèixer la feina de diferents persones i entitats. I enguany, el Martinenc serà premiat per partida triple. En primer lloc, el primer equip rebrà el reconeixement per haver-se proclamat vencedor Campionat de Catalunya en la categoria de Primera Divisió, mentre que el Martinenc, com a entitat, també serà reconegut per l’organització del citat campionat.

Per últim, la FCBQ tindrà una menció especial per al nostre directiu Josep Maria Meriel. En Josep Maria rebrà la medalla d’argent com a reconeixement a una vida lligada i dedicada al bàsquet català. Enhorabona!

Som Martinenc!


Back To Top