Édgar Alborch, nou coordinador dels equips de futbol femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Édgar Alborch (1989) és el flamant nou coordinador dels equips femenins del FC Martinenc. El nou tècnic ostenta el Títol d’entrenador nacional de futbol i és tècnic superior de futbol per la FCF, i acumula una llarga trajectòria en el futbol femení.

Alborch arriba al Martinenc per assumir les regnes dels 7 equips femenins i per donar un nou impuls a l’entitat.

El nou coordinador té experiència com entrenador de futbol femení en equips com el Levante Las Planas, la UE Cornellà o el Polvoritense La Marina, i té el compromís de seguir treballant en la línia dels darrers anys a l’entitat: apostar per l’esport femení i fer crèixer encara més els equips i les jugadores al Martinenc.

De fet, Alborch ja està treballant des d’aquesta mateixa setmana al club en la planificació de la temporada 2017-18. Totes aquelles futbolistes que vulguin més informació es poden adreçar a les oficines del club o via email.

El FC Martinenc és un dels equips amb més presència femenina en l’escala d’equips de la ciutat i el compromís i la voluntat del club és seguir amb aquesta aposta que tants bons resultats ha donat en els darrers anys.

En declaracions a www.fcmartinenc.cat Alborch ha comentat que l’objectiu per als propers anys és “millorar la tasca feta en els darrers anys i seguir creixent tant a nivell formatiu, perquè les jugadores puguin estar al Martinenc molts anys en les diferents etapes, com a nivell competitiu, amb objectius més ambiciosos”.

El tècnic ha assenyalat que la seva arribada al FC Martinenc es una motivació més en la seva carrera per assolir nous reptes i considera que el club aposta per l’esport femení i té un projecte sòlid.

Som Martinenc!


Back To Top