E3 Roller Skating, nou col·laborador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest 2023 l’iniciem amb un nou col·laborador del Futbol Club Martinenc, la botiga E3 ROLLER SKATING, dirigida a tots els i les amants de l’hoquei i dels esports sobre patins.

A ᴇ3 ʀᴏʟʟᴇʀ ꜱᴋᴀᴛɪɴɢ trobareu patins, botes, rodes, rodaments, stics, bosses, pilotes, proteccions, cascos, roba tècnica i qualsevol altre element per a la pràctica de l’hoquei. A més a més, us poden personalitzar el material amb què vulgueu entrenar-vos o competir. La botiga compta amb material esportiu de primer nivell, treballen amb les marques líders del sector per poder assessorar-vos segons les vostres necessitats.

El seu abast cobreix especialment l’hoquei sobre patins, el patinatge artístic i el patinatge de lleure.

A E3 ROLLER SKATING en Fèlix us espera per assessorar-vos sobre la tria del material que més s’adapta al vostre nivell i necessitats, a més de donar-vos solucions i serveis de muntatge, manteniment i arranjament dels components.

Per qualsevol dubte adreceu-vos a la botiga, situada al carrer Hondures, 27, a Barcelona. El seu telèfon de contacte, que inclou servei de WhatsApp, és el 607496485 i per a consultes via correu electrònic teniu disponible l’adreça info@e3rollerskating.es.

Si us dirigiu a la botiga indicant que sou socis o sòcies del Futbol Club Martinenc gaudireu de diferents descomptes.

Amb E3 ROLER SKATING,
#SomMartinenc 


Back To Top