'Dona & Martinenc' 2022 | FC Martinenc
skip to Main Content

És març, és 2022, hem passat dos anys d’aturada obligada de diverses activitats, i des del Futbol Club Martinenc aprofitem aquest mes, de nou, per fer pal·lesa la creença ferma del Club en els equips femenins, sèniors i de base, de totes les seccions, amb el pretext de la celebració i la reivindicació, el proper dimarts, 8 de març, del Dia Internacional de les Dones.

Un nou mes de març per posar en valor i situar què s’està fent al Club amb els equips esportius femenins, com està avançant el panorama esportiu per a les nenes, noies i dones a casa nostra i quines són les principals reivindicacions de canvis i avenços que queden pendents per fer. Una visibilització que el Club vol fer efectiva tot l’any, amb l’aposta clara pels equips femenins en totes les seccions, però que el març pren més rellevància pública amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Aquestes són algunes de les iniciatives que es duran a terme durant aquest mes:

  • Portes obertes per a totes aquelles esportistes menors d’edat que vulguin fer activitat esportiva en alguna de les cinc seccions del Club (futbol, bàsquet, hoquei patins, judo i futbol sala). Contacteu amb l’Oficina d’Atenció al Públic per a més informació, o bé adreceu un correu a oficina@fcmartinenc.cat.
  • Tornem a l’ús del braçal lila per la igualtat, de manera transversal, equips femenins i masculins, de totes les seccions.
  • Exposició fotogràfica al Mas Guinardó amb el vincle entre nenes, noies i dones esportistes al Martinenc, accentuant en paral·lel la figura d’Anna Maria Martínez Sagi, pionera en la participació femenina de les estructures esportives de principis de segle XX.
  • Taula rodona ‘Dona i esport’ al mateix Mas Guinardó, el dimarts 22 de març, recuperant les que es van fer entre 2016 i 2019, per apropar el testimoni de dones esportistes a les nenes de la base del Club i situar problemàtiques actuals, casuístiques i propostes de futur.

Tornen els braçals per la igualtat | FCM

Un març més, viurem el mes #DonaiMartinenc.

#SomMartinenc


Back To Top