Dol per la mort de Dolors 'Lolín' Majá Ferrer | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc lamenta comunicar que aquest divendres, 26 de juny de 2020, ens ha deixat la Dolors ‘Lolín’ Majá Ferrer, sòcia número 20 de l’entitat i esposa del President del Club, Manuel Dengra. El Club està de dol per una pèrdua sentida d’una persona molt vinculada a la vida diària del Martinenc.

Més enllà de la seva contribució al creixement de l’activitat del Club, al costat del President Dengra, la Lolín -com era coneguda per tothom- va ser una de les precursores en el negoci de la roba tèxtil per a dones.

Donada la situació actual, i en particular amb les restriccions d’accés i aforaments a les sales de vetlla i a les cerimònies, des del Club no podem facilitar-ne els horaris. Això sí, des del Futbol Club Martinenc emplacem a tothom qui vulgui transmetre les condolències a la família Dengra Majá que les faci arribar al correu fcmartinenc@fcmartinenc.cat. Des del Club les farem arribar a la família.

Des d’aquestes línies volem transmetre una forta abraçada al President i la seva família i a tots els amics i amigues de la Lolín davant aquesta pèrdua. Descansi en pau.

#SomMartinenc


Back To Top