Convocatòria d’Assemblea General Ordinària 2022 del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La junta directiva del Futbol Club Martinenc trasllada als socis i sòcies la convocatòria de l’Assemblea General Ordinària d’enguany. Aquest és el comunicat en què es fa oficial la convocatòria:

Després de l’última reunió de junta directiva del FC Martinenc, s’ha convocat l’Assemblea General Ordinària de socis i sòcies per al proper diumenge 18 de desembre, coincidint amb el partit del primer equip masculí a casa davant l’Atlètic Lleida (12h), l’últim que disputarà com a local aquest 2022.

L’Assemblea tindrà lloc a la sala número 1 del CEM Guinardó a partir de les 9h, en primera convocatòria, i de les 9.30h, en segona convocatòria.

La proposta d’ordre del dia és la següent:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de l’Assemblea anterior
  2. Informe de gestió
  3. Reformes d’instal·lacions
  4. Presentació i aprovació, si s’escau, dels comptes i del pressupost del Club
  5. Actualitat del Club
  6. Precs i preguntes

Recordem que per poder participar a l’Assemblea General Ordinària caldrà estar al corrent de pagament del carnet de soci o sòcia a data 5 de desembre de 2022.

Cordialment,
Junta directiva del FC Martinenc

 

Així, l’últim partit a casa del primer equip masculí del 2022, el duel davant l’Atlètic Lleida, vindrà precedit de l’Assemblea General Ordinària. Serà el diumenge 18 de desembre, a partir de les 9h, a la sala número 1 del CEM Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top