Convocatòria d'Assemblea General Ordinària | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc convoca els socis i les sòcies del Club a l’Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el proper dijous 8 de juliol a la sala número 1 del CEM Guinardó, a partir de les 19 hores, en primera convocatòria, i de les 19.30 hores, en segona convocatòria.

Aquest curs no vam poder celebrar l’Assemblea en la seva data habitual, durant la segona quinzena de desembre, per les restriccions derivades de la situació pandèmica. Un cop superat l’estat d’alarma, la resolució del Procicat SLT/1278/2921, del 30 d’abril de 2021, possibilitava de nou la celebració d’assemblees d’entitats esportives de forma presencial seguint les mesures sanitàries corresponents.

La proposta d’ordre del dia és la següent:

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de l’Assemblea anterior.
  2. Informe de gestió.
  3. Presentació i aprovació, si s’escau, dels comptes i del pressupost del Club.
  4. Actualitat del Club.
  5. Precs i preguntes.

S’informa als socis i les sòcies que serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment, així com seguir les mesures sanitàries corresponents que estiguin vigents el 8 de juliol per tal de garantir el correcte funcionament de l’Assemblea.

Recordem que per poder participar a l’Assemblea General Ordinària caldrà estar al corrent de pagament de la quota de soci/sòcia en data 1 de juliol de 2021.

#SomMartinenc


Back To Top