Confirmat: el BQ Martinenc jugarà a EBA | FC Martinenc
skip to Main Content

Era un secret a veus però necessitàvem la confirmació oficial de la federació espanyola per ratificar-ho: finalment el BQ Martinenc jugarà a la lliga EBA per primera vegada a la seva història. Els d’Hugo González aconsegueixen així el tercer ascens consecutiu i s’estrenaran en categoria estatal.

Copa Catalunya encara no era el sostre del BQ Martinenc, que segueix escalant categories amb una velocitat increïble i l’any que ve a la lliga EBA. En concret, els del Guinardó quedaran enquadrats a la Conferència C i l’equip haurà de viatjar, entre d’altres, a les Balears i l’Aragó. Per altra banda, l’ascens també dona accés al conjunt vermell a participar a la Lliga catalana.

Aquest és el premi a una excel·lent temporada que s’ha acabat completant amb un nou ascens –el tercer seguit, el quart en cinc anys–. En la seva estrena a Copa Catalunya, els del Guinardó van acabar el curs en tercera posició en la lliga regular i es van classificar per a la final four del Campionat de Catalunya en superar el Molins en els quarts de final.

Som Martinenc!


Back To Top