Concurs de relats del Martinenc: escriu el teu vinculat al Club! | FC Martinenc
skip to Main Content

Durant aquests dies de confinament obligat, tan important és exercitar el físic –com us hem recomanat en nombroses ocasions– com exercitar la ment. És per això que el FC Martinenc posa en marxa un concurs de relats entre tots els seus jugadors, col·laboradors i personal vinculat a l’entitat per tal de poder gaudir de la lectura i de les vostres narracions.

Ara que s’acosta Sant Jordi i que pràcticament tots l’haurem de viure des de casa, us proposem i animem a que durant aquests darrers 15 dies del mes d’abril ens envieu els vostres relats. Un jurat escollirà el millor relat que s’emportarà un premi de 50€ per a gastar a la Cooperativa Cultural Rocaguinarda, cooperativa sense ànim de lucre, espai cultural i llibreria del barri, al carrer Xiprer, a tan sols sis minuts caminant des del Martinenc.

Els relats hauran de tenir els següents condicionants per tal de ser considerats per al premi:

  • La temàtica del relat ha de tenir alguna vinculació amb el FC Martinenc
  • Ha de tenir títol
  • L’extensió ha de ser inferior a 500 paraules (menys d’una pàgina).
  • S’ha d’enviar el vostre relat en format Word/Google Docs abans del 30 d’abril a: premsa@fcmartinenc.cat
  • El jurat* seleccionarà els 3 millors relats rebuts, que es publicaran tant al web del Club. Posteriorment es publicarà una enquesta a Twitter en què els usuaris podran escollir el millor relat, que guanyarà el premi esmentat.

*El jurat estarà format per dos directius del FC Martinenc, David Alonso -vicepresident- i Marta Borràs, i per Òscar Carreño, de la direcció de Promoció de Sectors Culturals de l’ICUB.

Animeu-vos durant aquest confinament a escriure el vostre relat i participeu en aquesta nova iniciativa del FC Martinenc!

Som cultura,
#SomMartinenc


Back To Top