Comunicat a les famílies dels i les esportistes del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

Benvolgudes famílies,

Han estat uns darrers mesos complicats. Les prioritats, per a tothom, han estat d’altres i ja d’inici volem insistir en el desig que tots i totes us trobeu bé.

Us volem agrair el suport i l’escalf que hem rebut per part vostra. Ens heu donat forces per tirar endavant les moltes dificultats que ens hem anat trobant.

Tot just aquesta setmana iniciem plenament totes les activitats i els entrenaments de les diferents seccions esportives del FUTBOL CLUB MARTINENC.

Ja fa algunes setmanes, però, que hem anat recuperant aquesta activitat, d’una manera esglaonada, progressiva i ordenada, una manera de fer que ens ha permès avaluar en tot moment el correcte funcionament de protocols i mesures adoptats.

Ben tornats, ben tornades!

Finalment, arrenquem junts una nova temporada, que de ben segur serà diferent per l’aplicació de cada un dels protocols vigents que les autoritats corresponents sol·liciten actualment. Estem convençuts que amb la vostra ajuda i col·laboració podrem reprendre una activitat física i social que durant tant de temps estàvem desitjant recuperar.

Us demanem comprensió i paciència davant de les possibles modificacions dels protocols que puguin anar sorgint en les pròximes setmanes o mesos.

Però també us volem transmetre tranquil·litat. Ens hem preparat a consciència perquè tingueu un espai al més segur possible, i respondrem davant de les situacions que puguin anar sorgint, tal com hem fet fins ara.

El Martinenc, casa vostra!

Serà un treball en equip, de tots i totes, complir amb aquesta nova normalitat, que de ben segur ens farà canviar alguns hàbits i costums que fins fa poc seguíem, però que ben aplicats ens permetran retornar a la pràctica esportiva que tant hem estat desitjant.

A la nostra web teniu disponible un apartat específic, Protocol Covid-19, on disposeu de tota la informació, i on anirem penjant qualsevol novetat o ampliació referent a la situació actual.

Per acabar, us volem agrair la vostra confiança i fidelitat. Com a Club tenim un gran valor, incalculable, que és, tan senzill però tan ric, els i les esportistes i les seves famílies. N’estem orgullosos.

Benvinguts i benvingudes, ben tornats i ben tornades, al Martinenc, a casa vostra. Us estàvem esperant.

#SomMartinenc


Back To Top