Comunicat conjunt amb la UE Sants i el Cerdanyola FC | FC Martinenc
skip to Main Content

La Unió Esportiva Sants, el Cerdanyola Futbol Club i el Futbol Club Martinenc ens unim en un comunicat conjunt davant la situació d’incertesa esportiva en què ens trobem a aquestes alçades d’agost, sense saber encara on quedaran inscrits els tres equips catalans per a la temporada 2022-2023.

Des dels tres clubs, en tot moment hem seguit les indicacions donades des de la Federació Catalana de Futbol i hem estat pendents del canvi de reglament proposat per la Real Federación Española de Futbol sobre la modificació de la cobertura de la vacant o vacants que es puguin produir en una categoria d’àmbit estatal no professional per motius que no siguin esportius.

Passat el termini previst, esperem que la Federació Catalana de Futbol estigui amb els clubs catalans i defensi els seus drets i interessos.

Per part nostra, donem suport al fair play esportiu i esperem que primi el dret esportiu, com així ho diu l’ètica del nostre esport, per sobre dels interessos econòmics. En aquest sentit, esperem que la vacant de la plaça de Segona RFEF surti pel preu del seu deute i no per una subhasta al millor postor.

Units tots tres, convidem tots els clubs que vulguin erradicar aquestes situacions al futbol, que s’adhereixin al comunicat. I esperem que la Federació Catalana de Futbol ens doni el seu suport davant d’aquesta situació.

UE SANTS – CERDANYOLA FC – FC MARTINENC

#SomMartinenc


Back To Top