Candela Rodas, entre les millors de Catalunya | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc pot estar orgullós de tenir un bon munt de grans esportistes defensant els seus colors. I no només en futbol, bàsquet o hoquei, les seccions més conegudes i amb més jugadors/es, sinó també en judo, on la Candela Rodas és una de les millors judokes de Catalunya i enguany ha tancat una temporada excepcional.

En la categoria de -63 kg, aquest any la Candela ha competit tant en la categoria cadet –la que li toca per edat– com la juvenil, aconseguit com és lògic, els millors resultats en la primera. En la competició que va tancar la temporada, per exemple, la Candela es va quedar a les portes d’alçar-se amb el campionat de Catalunya, però va perdre en la final. Una gesta que va servir per culminar un any ple de bons resultats en les diferents competicions en les que va a participar la nostra judoka. Per exemple, en la Copa d’Espanya disputada a Alacant va acabar en cinquena posició.

Tot això, li ha valgut a la Candela Rodas per tancar la temporada com a 2a classificada en el rànking català i 17a en el d’Espanya, un resultat que deixa força clar que la nostre jove judoka està entre els millors de tot l’Estat.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top