#BurkinaMartinenc: una jornada de futbol i solidaritat | FC Martinenc
skip to Main Content

Dos clubs, dos barris i un somni que vam fer un pas més per intentar complir. La jornada benèfica #BurkinaMartinenc, celebrada dissabte al Guinardó, va ser tot un èxit a nivell esportiu i solidari: es van recollir fons i material que seran enviats a la capital de Burkina Faso per a què el Santos FC pugui recuperar els seus equips de futbol femení.

Són iniciatives com aquestes les que treuen el millor de cadascú. Així, des del Martinenc ens agradaria agrair la participació i col·laboració de tots aquells que vau posar el vostre granet de sorra en que la jornada fos tot un èxit, des dels jugadors/es i els seus familiars passant pels clubs participants i d’altres que, com el Sant Joan Despí, van col·laborar aportant material esportiu.

La comunitat burkinesa, representada per l’associació Burkinabe de Barcelone, també va estar present al llarg del dia al Municipal del Guinardó, com ho va estar, des de la distància, el Santos FC, que ens va voler agrair tota la feina feta a través d’una ceremònia i un missatge de la Fandiila, una de les dues jugadores que té el club de la capital burkinesa.

L’associació ‘Burkinabe de Barcelone’ va col·locar al llarg del dia una parada a les nostres instal·lacions ❘ FCM

 

En l’apartat purament esportiu, el Sant Gabriel va ser el gran vencedor de la jornada ja que es va imposar tant en el torneig femení com en el masculí, superant a la final l’Europa i l’Aleví D del Martinenc, respectivament.

Torneig femení:
Campió: Sant Gabriel.
Subcampió: Europa.
Semifinalistes: Cornellà i Martinenc.

Torneig masculí:
Campió: Sant Gabriel.
Subcampió: Aleví D Martinenc.
Semifinalistes: Rubí i Aleví E Martinenc.

Per últim, ens agradaria fer una menció especial per a totes les empreses col·laborades sense les quals no hauria estat possible realitzar aquest torneig: Benito Sports, Beko, La Factoria del Vinilo, la Fundació de la FCF, Condis, La Fageda i el Bar del camp.

Som Martinenc! Som Santos FC!


Back To Top