Burkina i Martinenc: el vincle continua
skip to Main Content

El març de l’any passat el Municipal del Guinardó va acollir una jornada benèfica, #BurkinaMartinenc, que va incloure diverses activitats al voltant d’un torneig de futbol 7 aleví, masculí i femení, que tenia per objectiu recollir material i recursos econòmics per ajudar el Santos FC, de Ouagadougou, la capital de Burkina Faso, a l’hora d’engegar un equip femení.

La cita va ser tot un èxit (gràcies a la solidaritat de molts jugadors i tècnics, del Club però també dels equips convidats, i dels pares i mares de molts futbolistes) i dos dels impulsors de la iniciativa, Víctor Rodríguez i Miquel Serra, van viatjar fa unes setmanes al país africà per entregar aquell material i conèixer, de primera mà, la realitat del Santos FC i l’estat del somni que tenien l’hivern passat: el retorn d’un equip femení de futbol a l’entitat.

Rodríguez i Serra, en la seva visita a Burkina | FCM

Rodríguez i Serra, en la seva visita a Burkina | FCM

D’aquell viatge n’han recollit experiències espectaculars, que reviurem en un parell de notícies que busquen ser immersives: un diari de viatge narrat pels mateixos protagonistes i la pel·lícula dels dies burkinesos de Rodríguez i Serra, a partir dels vídeos que hi van gravar.

Burkina Faso i Martinenc, una relació reforçada als dos continents i que tindrà continuïtat ben aviat. En uns dies, el diari de viatge.

#SomMartinenc


Back To Top