Braçals per la igualtat | FC Martinenc
skip to Main Content

En el marc de les iniciatives d’aquest mes de març, en què tornem a viure el mes #DonaiMartinenc, des del Club s’ha tirat endavant una proposta per fer més visual la reivindicació d’igualtat, a la nostra societat i, per extensió, al món de l’esport.

A partir d’aquest dissabte, i durant els quatre caps de setmana que queden de març, tots els capitans i capitanes de tots els equips del Club (sèniors i de base, masculins i femenins, i de totes les seccions) lluïran un braçal de capità diferent: l’escut del Club estarà situat sobre fons lila, el color identificatiu de la reivindicació del Dia Internacional de les Dones, amb un lema clar i directe: IGUALTAT.

Elena Sánchez, capitana del primer equip, amb el braçal | FCM

Elena Sánchez, capitana del primer equip, amb el braçal | Dani Falcón – FCM

Els equips de futbol i d’hoquei patins comptaran amb capitans i capitanes que lluïran el braçal, i els equips de bàsquet, tenint en compte que no duen braçal, comptaran amb uns llaços també adients per a l’ocasió.

Els llaços per als equips de bàsquet

Els llaços per als equips de bàsquet

Els capitans dels primers equips de futbol, Joel Martínez i Elena Sánchez, van fer els honors de l’estrena del braçal.

Elena i Joel, capitans dels primers equips de futbol, amb els braçals | Dani Falcón - FCM

Elena i Joel, capitans dels primers equips de futbol, amb els braçals | Dani Falcón – FCM

Aquest dissabte, 7 de març, els braçals i llaços es mostraran amb força i orgull al Municipal del Guinardó, al Pavelló, però tambéals camps, pistes i pavellons d’arreu de Catalunya.

#SomMartinenc


Back To Top