Bones festes! | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc, des del seu caràcter poliesportiu, de club formador d’esportistes i amb un marcat accent social, desitja unes molt bones festes i una bona entrada al 2021. Després d’un any convuls, qualificar-lo d'”estrany” és quedar-se curt, encararem l’entrada al nou any desitjant recuperar aquells somnis i nous reptes que hem volem perseguir.

Són dies de fer balanç, d’estar -de la manera que es pugui, però transmetent-los la màxima de les proximitats- amb aquells que ens estimen i a qui estimem, i com a Club volem traslladar-vos els nostres millors desitjos, un any més. Que els dies de festes nadalenques inspirin i impulsin tot allò que ens proposem per al nou any.

Des del punt de vista esportiu, desitgem represa dels entrenaments i competicions en un entorn segur -serà bona senyal-, a més d’èxits, encerts i, sobretot, aprenentatges per a tots els nostres equips, des dels sèniors fins a la base, des dels equips de futbol, bàsquet, hoquei patins, futbol sala i la secció de judo, la secció d’Altres Capacitats, però també per als treballadors i treballadores del Club, els socis i sòcies del CEM Guinardó i, en general, la gent que s’estima el Martinenc. Per sobre de tot, desitgem seguir creixent com la família que som, més enllà de l’esport, un any més. Un dels intangibles que ens han sostingut aquest 2020.

Ja que hi som, brindem amb el nostre desig de sempre per al nou any: salut, il·lusió, compromís i afany per créixer aprenent.

Bones festes!

#SomMartinenc


Back To Top