Bones Festes, família del Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

Les vacances escolars ja han començat, arriba la nit de Nadal, que significa l’inici de les festes, que s’allargaran fins al dia de Reis. Dies d’estar amb aquells i aquelles que ens estimem, i que cadascú conforma a la seva manera, fent família, estant units i unides.

Durant tot l’any, no només quan arriba el Nadal, apel·lem molt a la família del Martinenc. No cal dir que el “Som Martinenc” és un lema que fem servir en pràcticament totes les nostres comunicacions. Per això, per reforçar aquesta idea de formar part del Club, de ser el Club, hem escollit per a la postal nadalenca que els desitjos de felicitat en aquestes dates assenyalades us els traslladin la família Redondo i la família Muñiz, amb tres generacions de socis, sòcies, jugadors, exjugadors i exjugadores del Club. Us n’expliquem les històries.

Agustín Redondo, de 70 anys, viu al Guinardó des de fa més de 45 anys. El seu primer contacte amb el Club va ser a mitjans dels vuitanta, quan el seu fill, Agustín, també, va entrar amb 6 anys a l’Escola de futbol. Actualment, l’Agustín pare, la seva dona, el seu fill i la seva filla són abonats del CEM Guinardó, i fins i tot té dos nets, de 9 i 11 anys, que juguen a la base del Martinenc Bàsquet.

Julio Muñiz, de 58 anys, va arribar al Martinenc en una època en què els equips de futbol jugaven a la Guineueta, on vivia ell. Va arribar amb 8 anys a la base i va acabar jugant-hi durant 17 anys, fins a finals dels vuitanta. Va tornar, a finals del segle passat, per jugar amb els veterans, fins fa set anys. A més, va ser entrenador de la base, en equips alevins i infantils. La seva dona i ell són actualment abonats del CEM, igual que la seva filla, que va passar pels euips de bàsquet. El seu net, de 5 anys, gairebé sis, fa judo al Club, després d’haver jugat a futbol fins el curs passat. A més, el sogre de Muñiz, Justo Gutiérrez, va ser un mític responsable de material del primer equip masculí de futbol.

Els Redondo, els Muñiz, reflecteixen el sentiment de família Martinenc. Ells ens serveixen de pretext per brindar junts, desitjar-vos unes bones festes i que gaudiu aquests dies al màxim.

Bones festes!!

#SomMartinenc


Back To Top