Aquest març, un nou 'Dona i Martinenc' | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb la reivindicació del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, un any més des del Futbol Club Martinenc aprofitem el mes per implicar-nos en diverses accions per reivindicar, reflexionar i buscar vies de millora respecte la figura de la dona al món de l’esport i de la nostra societat, exposant tot allò en què s’ha avançat i totes aquelles vies que queden per fer camí.

Així, des del Club organitzarem o prendrem part activa dels següents actes.

Dimecres 8 de març. Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, una representació del Club (formada per totes aquelles, i tots aquells, que s’hi vulguin sumar) participarà a la manifestació barcelonina del 8M, que s’iniciarà a les 18h a la plaça Universitat.

El Consell de les Dones d’Horta-Guinardó organitza l’acte del dia 9

Dijous 9 de març. Participació a la jornada reivindicativa i de celebració organitzada pel Consell de les Dones del Districte d’Horta-Guinardó i el Casal de Barri Mas Guinardó, on se celebrarà la trobada. Enguany l’acte pretén “visibilitzar la situació de les dones joves del nostre territori, a través d’una taula rodona dinamitzada on compartiran les seves experiències de vida des de diversos angles”. El Martinenc hi estarà representat per la Núria Sanz, de l’equip de Comunicació i jugadora del Sènior Femení. L’acte serà a les 18.30h i és d’entrada gratuïta.

Dissabte 18 de març. Exhibició esportiva de diversos equips de bàsquet i hoquei patins a les pistes del carrer Gènova. Organitzat pel Districte, durant la matinal es faran diverses exhibicions amb la participació d’entitats i escoles del barri, amb la presència d’equips de la base del Club.

Dimecres 22 de març. Taula rodona ‘Dona i Martinenc’, que se celebrarà a partir de les 19h al Casal d’Entitats Mas Guinardó. Com en els anys anteriors, inclourà un intercanvi d’opinions sobre experiències femenines al món de l’esport, perspectives de futur, aspectes a millorar i propostes per caminar de facto cap a la igualtat d’oportunitats i de presència al món esportiu. L’acte inclourà l’entrega del premi ‘Dona i Martinenc 2023’, amb què des del Club reconeixerem la tasca d’una protagonista en el marc del Futbol Club Martinenc enguany.

En paral·lel, durant el març tornaran a veure’s pels camps, pistes i pavellons de Catalunya (i al Guinardó, evidentment) els braçals i/o llaços lila per la igualtat, que lluïran els nostres capitans i les nostres capitanes.

A més, convocarem un concurs a les nostres xarxes socials per recollir fotografies que reflecteixin el concepte ‘Dona i Martinenc’. Amb l’etiqueta #FemeníMartinenc, les cinc publicacions més destacades rebran un obsequi per part del Club.

Tots els actes emmarcats en aquest ‘Dona i Martinenc’ inclouran l’etiqueta #DonaiMartinenc23 a les nostres xarxes socials.

El dia 8, el març i tot l’any, caminem cap a un món sense bretxa de gènere.

#SomMartinenc


Back To Top