Aquest estiu, tornen les Tardes Esportives | FC Martinenc
skip to Main Content

Al Martinenc tot l’any és sinònim d’esport i, per tant, l’estiu no és una excepció. Aquest 2019 el Club torna a posar a disposició de tots els i les esportistes les tardes del juliol per practicar esport i compartir l’estiu amb amics i amigues a les Tardes Esportives de Tecnificació, centrades en les tres principals seccions del Club -futbol, bàsquet i hoquei- i dirigides a nens i nenes d’entre 4 i 16 anys.

Les Tardes Esportives s’iniciaran el 25 de juny (dimarts, l’endemà de Sant Joan) i culminaran el 26 de juliol. L’horari variarà en funció de cada secció, si bé l’inici està programat per a les 17.15h i les activitats finalitzaran al voltant de les 19h.

El Club proposa un any més un preu molt econòmic (de fet, manté tarifa respecte el 2018) per tal de fer arribar al màxim nombre de gent l’accés a les Tardes Esportives:

  • Per només 65 euros:
    • Jugadors i jugadores del Martinenc
    • Socis i sòcies del CEM Guinardó
    • Nens i nenes apuntats al Campus Olimpia
  • Per 79 euros, per a tota la resta.

Les Tardes Esportives de Tecnificació tenen segell 100% Martinenc: les dirigeixen entrenadors i entrenadores del Club i tenen com a objectiu principal donar als nens i nenes del barri una opció més d’oci per a les setmanes d’estiu.

Informació sobre les Tardes Esportives | FCM

Les Tardes Esportives són un complement del Campus Olimpia, que també s’organitza al Martinenc, en aquest cas en horari de matí, fins les 17h, i són una fórmula d’èxit que ha funcionat molt bé els últims anys.

Podeu apuntar-vos a partir d’avui a l’Oficina d’Atenció al Públic del Club, que estarà oberta de dilluns a divendres, d’11 a 15h i de 17h a 20.30h.

Estiu, Esport, Martinenc… Apunta’t a les Tardes Esportives de Tecnificació!

#SomMartinenc


Back To Top