Aquest estiu del 2017, tornen les Tardes Esportives del FC Martinenc! | FC Martinenc
skip to Main Content

Les tardes d’Estiu: Futbol, Bàsquet i Hoquei Patins amb amics i amigues! El FC Martinenc torna a repetir la fórmula que tant d’èxit li ha donat a l’estiu i ha programat una nova edició de les Tardes Esportives. Aquest any  2017 els més joves podran participar en aquestes Tardes Esportives de Tecnificació del 26 juny al 28 de juliol. 5 setmanes per només 59 euros.

Futbol, Bàsquet i Hoquei Patins seran les activitats que prendran el protagonisme aquest estiu al FC Martinenc, i a més per un preu molt econòmic. Per només 59 euros (pels jugadors que ja formen part del Martinenc i els que estiguin inscrits al Campus Olímpia) els esportistes gaudiran d’un estiu molt dinàmic i amb amics i amigues per tal de conviure de forma saludable.

Els qui no formin part del club o del Campus Olimpia també podran apuntar-se per un preu de 69 euros.

Aquestes jornades de Estades es realitzaran per la tarda, ja que als matins el CEM Guinardó i el camp Municipal estan ocupats per el Campus Olímpia, que també organitza la nostra entitat.

Totes les tardes d’estiu el millor esport amb amics i amigues al FC Martinenc!
Apunta’t ja a les Tardes Esportives de Tecnificació! Ho pots fer a l’Oficina d’Atenció al Públic del FC Martinenc o al mail fcmartinenc@fcmartinenc.cat


Back To Top