Un any de consolidació en el futbol formatiu | FC Martinenc
skip to Main Content

Aprofitant un any més la presència del Martinenc a la gala de la Nit dels Campions és un bon moment per fer balanç de la temporada del futbol formatiu, positiu un curs més. Amb dos campionats de lliga (Aleví F i Prebenjamí A), més un altre ascens més que probable de l’Infantil C com a millor segon –falta encara la confirmació oficial de la FCF–, l’altre gran èxit ha estat la consolidació un any més de les principals categories.

El més difícil no és arribar, sinó mantenir-se, sobretot quan les categories són cada vegada més altes, però la progressió és evident amb l’Infantil A acabant un any més en la zona alta de la taula i el Cadet A salvant-se amb solvència. I és que passats els anys d’enorme creixement, el gran èxit ara és mantenir un curs més les tres categories Preferent (Juvenil, Cadet i Infantil) i a cinc equips de futbol 7 també en la segona màxima divisió (Primera). La cirereta l’han posat l’Aleví F i el Prebenjamí A amb el títol de lliga, en una temporada en què es van mostrar molt superiors als seus rivals.

El Martinenc, present a la Nit dels Campions | FCF

Amb categoria única a prebenjamins, només la lliga de l’Aleví F comporta l’ascens de categoria (Segona Aleví), un èxit al que s’hi podria sumar l’Infantil C, que va finalitzar la lliga com un dels millors segons de la província de Barcelona i podria recuperar la categoria perduda l’any passat (Primera Infantil). Falta, però, rebre encara la confirmació oficial de la FCF, una ratificació que comportaria un any més que el saldo d’ascens/descensos tornaria a ser positiu amb només un descens.

L’Aleví E finalment no va poder lligar la salvació, en una lluita en què sí que van sortir-ne vencedors el Juvenil C, l’Aleví A i el Benjamí A. Més enllà dels èxits esportius, però, des d’aquestes línies ens agradaria felicitar a tots els jugadors i jugadores per la seva entrega i ganes d’aprendre i per portar amb orgull la samarreta vermella. A partir del setembre, més i millor!

Som Martinenc!

Back To Top